2023-10-09 1699 浏览
小编朋友有员工discount 见有半价所以前排去咗食MO嘅autumn afternoon tea set谂住以MO嘅水平应该值得一试 但最后都几失望😞佢并唔系差或者难食 只系以原价$828再要+1嚟讲呢个cp值好低我简单讲少少评价啦佢嘅三文治真系麻麻地 块包又干又硬🥪而且蛋沙律三文治呢个配料都好普通朋友:「A1 Bakery𠮶个蛋沙律三文治抵食好多」🤣杏脯白朱古力蛋糕俾杏脯抢focus 唔系太食到朱古力🍰Scone都系非常一般无咩特别不过都要赞返佢嘅葡挞系好味嘅同埋餐厅环境好 适合同fd嚟聚会我会俾多次机会试MO嘅餐厅 希望佢嘅食物真系对得住佢嘅价钱Sandwich▪️Coronation chicken, almond, apricot, raisins 加冕鸡杏仁杏脯葡萄干三文治▪️Egg salad, cheddar cheese, mayonnaise, herbs 鸡蛋车打芝士沙律香三文治▪️Poached salmon, sour cream, lemon, dill 水煮三文鱼酸忌廉柠檬莳萝三文治▪️Vitello tonnato, capers, anchovy, arug
谂住以MO嘅水平应该值得一试 但最后都几失望😞

不过都要赞返佢嘅葡挞系好味嘅
同埋餐厅环境好 适合同fd嚟聚会
我会俾多次机会试MO嘅餐厅 希望佢嘅食物真系对得住佢嘅价钱

Sandwich
▪️Vitello tonnato, capers, anchovy, arugula 小牛肉提鱼芝麻菜三文治

Desserts
▪️Tiramisu, tonka and hazelnut 意式芝士零陵香豆榛子蛋糕
▪️Matcha and yuzu mille-feuille 抹茶柚子千层酥
▪️Tahitian vanilla and chestnut tartlet 大溪地 云尼拿栗子挞
▪️Apricot and white chocolate gateau 杏脯白朱古力蛋糕
▪️Apple and caramel, almond joconde 法式杏仁苹果焦糖海棉蛋糕

Baked
▪️Chestnut madeleine 栗子贝壳蛋糕