餐厅: 壹.01
资讯:

「观塘除咗塞车仲有壹01」见到墙上呢句Slogan 真系笑左🤣 原本以为观塘区嘅野食都系比较颓既快餐感觉🌝 呢间台湾菜小店感觉又有一番惊喜💕 价钱唔贵CP值高⭐️ 壹01芒果鲁肉饭 🥭特别试佢呢度嘅招牌🏅️卤肉饭肥瘦相间口感不错👍🏻特别在用了鲜芒果💛 入口够鲜甜中和了鲁肉既油脂感⭐️ 蜜汁排骨便当 🍱排骨有块面咁大份量超丰富🍖 好似台式做法 卤过再炸够入味😋配菜份量偏多超抵食🥒⭐️ 芋泥肉松蛋饼 🍠蛋饼香口唔会太干身🍳有早餐店风味 芋泥同肉松甜咸嘅配搭好正💜 芋泥绵密得来又唔会太Dense 🥰⭐️ 0冰手作芋头鲜奶🍼⭐️ 双柠冬瓜茶 🍋值得一赞嘅系呢度嘅饮感觉唔会好Artificial 😛 芋头鲜奶嘅奶味浓郁🤍入口顺滑甜味唔会假 冬瓜茶真系饮到青柠同柠檬嘅甘甜味💚酸味配上冬瓜茶好夹🧋⭐️ 台北夜市小食拼盘 🍘⭐️ 牛肉汁风琴豆腐 🐮小食有盐酥鸡花枝丸同埋香肠🍢全部都好香口🫶🏼 风琴豆腐索晒牛肉汁好浓郁好正
壹01芒果鲁肉饭

⭐️ 壹01芒果鲁肉饭 🥭