2024-05-30 354 浏览
cp值高之《九鬼居酒屋》今日去咗朋友介绍其中一间cb值好高既居酒屋,位于铜锣湾嘅居酒屋,餐厅虽小,但食物有质素,阳风刺身沙律:简单嘅沙律菜,配搭蕃茄、青瓜等配料,再加上池鱼刺身绝对系开胃嘅前菜👍🏻。清酒煮蛤蜊:入口有淡淡清酒味,蚬肉方面都几多,每人份量大概有八至十只,唔错😆。烧鸡翼:店员好贴心咁提示,烧鸡翼系有少少辣嘅,所以我同朋友食之前都有定心理准备,表面小脆,咬落啖啖肉,烧得啱啱好。薄切目仁奈刺身:重头戏刺身非常新鲜鲜甜,配搭蛋黄酱加上少少葱,完全唔需要落豉油,都已经够味👍🏻,值得一试。 甲罗烧;芝士焗甲罗烧,相当之香,搽少少喺多士上面食真系一流😋。脆龙卷:有少少炸鱿鱼嘅丝系面几特别,加上三文鱼子嘅配撘令到寿司外型上非常吸精,好食。
cp值高之《九鬼居酒屋》

阳风刺身沙律:

清酒煮蛤蜊:

烧鸡翼:

薄切目仁奈刺身

甲罗烧;
芝士焗甲罗烧,相当之香,搽少少喺多士上面食真系一流😋。

脆龙卷:
2024-05-29