2023-04-05 295 浏览
呢排天气落雨凉咗啲,梗系要打边炉啦~😋今次去咗尖沙咀呢间打边炉放题😋我地叫咗美颜花胶竹丝鸡锅,美国精选牛set。包括有:美国牛肩胛、巴西牛脷托、美国猪梅肉片、澳洲羊肉片。美国牛肩胛肉油脂分布平均,肉质嫩。牛脷托好爽口又嫩😍encore 咗好几转😆 美国猪梅肉片几嫩,就算碌耐咗都唔老👍🏻 澳洲羊肉片好香羊味,油脂香又唔肥腻😋海鲜方面我哋叫咗沙猛鱼,好鲜甜又滑😋另外,出面自助区好多款嘅丸、蔬菜、面、小食选择👍🏻猫掌虾丸、墨鱼丸、蛋饺、支竹、豆苗😋我哋仲叫咗几款小食添:水牛芝士条,外面脆卜卜,咬开仲拉丝添😍😋,泡椒鱼皮,爽口酸辣好开胃👍🏻醉鸡卷好香酒味😋,麻辣小龙虾够哂入味麻麻辣辣正呀😋饮品又好多款,除咗自家制茶、汽水之外,仲有清酒、梅酒、啤酒🍻最后梗系要食返个甜品啦,haagen-Dazs 出咗个蜜糖桃玫瑰味,好香桃同玫瑰味,味道好夹👍🏻三色芋圆有椰果、凉粉、红豆、三色芋圆,好丰富!三色芋圆够晒烟韧👍🏻😋

美颜花胶竹丝鸡锅

美国牛肩胛、美国猪梅肉片、澳洲羊肉片
巴西牛脷托、澳洲羊肉片

海鲜方面我哋叫咗沙猛鱼,好鲜甜又滑😋
沙猛鱼

豆苗、支竹