2024-08-27
平民面店发现A5和牛丼😱而家仲做紧一周年优惠,全单88折,咁抵难怪咁多人食🤩我地叫左个花胶二人餐,包左面食、饭、两款炸物、一碟菜同两杯饮品,都只系$138,CP值够晒高!!✨鲍汁冬菇花胶捞米线 - 都有不少花胶,个汁入味,第一次咁样捞米线食,感觉几特别🤗✨梦王和牛丼 - 可以加钱转呢个饭,拣左配梦王生鸡蛋,卖相真系几正💯拮穿只蛋好治愈,捞埋和牛食好超滑,入口溶化🤤✨炸蚬蚧鲮鱼球 - 大大粒鲮鱼球,当然唔少得蚬蚧汁,惹味弹牙🧡✨炸墨鱼饼 - 配甜酸辣酱好夹,仲食到爽口墨鱼粒~✨郊外油菜 - 有我最爱嘅娃娃菜可以拣,配上腩汁,发现原来菜都可以咁好食🤭✨脆炸鲜奶卷 - 散叫左4条鲜奶卷,新鲜炸起热辣辣,外脆内软心超正😋✨去湿茶 - 跟餐其中一个饮品拣左自家制去湿茶,好啱香港天气饮👍🏻✨热奶茶 - 系茶餐厅奶茶嘅水准😎
✨炸墨鱼饼 - 配甜酸辣酱好夹,仲食到爽口墨鱼粒~
✨热奶茶 - 系茶餐厅奶茶嘅水准😎