2024-06-01 141 浏览
寻晚钟意过嚟食咗饭啦🤩每次饭局我都会选择大坝街因为真系美食一条街,  呢间餐厅系我其中一间好想去嘅❤️虽然店舖唔系好大但系装修好靓, 又坐得好舒服, 嘢食同服务都好好🥳🥳🥳我哋琴日都有叫咗佢哋皇牌之一嘅西班牙炒饭🇪🇸仲有佢哋嘅Pork Belly Tapas 🐽仲有叫咗两个小食俄罗斯🧡烟三文鱼沙律同埋🥓烟肉蚬配多士🥪个蚬肉汁爱嚟点多士真系好鬼正😋尾声当然唔少得甜品啦🍨🍧我哋叫咗一份Churros 配焦糖布甸🍮Churros 沾满左玉桂砂糖好香, 而且佢哋再加埋榛子朱古力酱🍫呢个配搭大人同小朋友一定好钟意😋❤️焦糖布甸🍮我哋都食得多但系佢哋呢个系好特别嘅焦糖嘅部份佢哋加入左橙皮🍊所以令到更加有层次感, 而且橙皮嘅味道配合盒焦糖同鸡蛋又系天衣无缝嘅配搭🤩

我哋琴日都有叫咗佢哋皇牌之一嘅西班牙炒饭🇪🇸
仲有佢哋嘅Pork Belly Tapas 🐽