2023-08-05 2382 浏览
📍尖沙咀木系悠闲cafe‼️• creamy明太子意粉🥰 --How To Live Well🍝😋•Follow @pigfoodiexhk for more food!🐷#pigfoodiexhk_尖沙咀#pigfoodiexhk_西餐==========================Bookmark咗呢间餐厅好耐~前排终于同@sa_foodieadventure去咗试😋餐厅系位于一间文创小店入面,有少少隐蔽🤫不过行到入去先发现原来餐厅好大间👍餐厅走木系风格,感觉舒适~------------------------------⭐️明太子忌廉汁烟肉意粉 $178 (4.3/5)呢个系招牌菜,见好多人都有order💖👍 明太子忌廉汁非常浓稠creamy,咸香十足~意粉烟韧有咬口,挂满酱汁😆呢个真系要share食,我同朋友两个人都食到少少济😂·⭐️日式蟹棒芝士蛋卷 $108 (4.4/5)呢个几好味😝👍蛋卷好大份,口感嫩滑蛋味香浓,中间仲有蟹柳,加埋紫菜、鲣鱼片同沙律酱好开胃!⭐️自家制四元豚肉日式叉烧•班尼迪蛋酸种吐司 $158 (3/5)好大块嘅Open toast,上面放满叉烧块~包体几

#pigfoodiexhk_尖沙咀
#pigfoodiexhk_西餐
==========================
⭐️明太子忌廉汁烟肉意粉 $178 (4.3/5)

⭐️日式蟹棒芝士蛋卷 $108 (4.4/5)

好大块嘅Open toast,上面放满叉烧块~包体几烟韧,不过叉烧颇柴口同韧😕有点失望🥺

⭐️Genmai Tea Latte $48 (4.5/5)

玄米茶味道颇出,有阵阵炒米嘅香气~奶味都平衡得几好😆
⭐️Kombucha Espresso x 川龙西洋菜酿原蜜 $78

Kombucha系用咗本地果文化品牌「余果」嘅发酵茶,饮落有少少气泡感好清新!
卖相:3.5/5
味道:4.2/5
性价比:3/5
推介度:3.4/5
店舖资料
名称:How To Live Well @how_dept
地址:尖沙咀河内道18号K11购物艺术馆2楼201-01号舖
前往方法:尖沙咀站D3出口
  • 明太子忌廉烟肉意粉