2017-11-15
‼️终于揾到我最中意既饮品店喇‼️ ‼️终于揾到我最中意既饮品店喇‼️ ‼️终于揾到我最中意既饮品店喇‼️ 太兴奋所以要讲3次!!😂 唔系讲笑,荃湾Cup of...既岩盐玫瑰奶盖茶($28)已经成为左我最爱既街头饮品喇! 去到既时候见到几十种饮品选择都r哂头,好彩老板介绍左呢杯又靓又好饮既layered drink比我,影相劲靓之余真系好好饮!饮品最顶系香浓既奶盖,之后系玫瑰茶同椰香奶,最底系超有口感既粒粒蒟蒻。玫瑰味好香,而且捞匀后成杯都充满奶盖既芝士香味,成杯好多层次而且超级真材实料!! 至于我朋友饮既果茶亦都好refreshing,而且大大杯都系廿蚊到真系好抵啊😍ps我摆左两杯饮品喺地下先用到个粉红货柜做背景咋 大家权衡下卫生同instagra-bility先好学我啊😂话说各位饮之前都可以好似我咁影下相post上fbk/ig,咁杯饮品就可以平$3啊!
‼️终于揾到我最中意既饮品店喇‼️
‼️终于揾到我最中意既饮品店喇‼️