1K
2018-12-10 708 浏览
我在荃湾寻食中,双眼被4个男人吸引,就系一张Winner海报,我败了给他们。我不禁拎出手机影相啦~疯狂行为认识我嘅朋友一定会知,或者我近亲朋友会亲身感受过,哈哈~另一个令我停下来就系呢间饮品店的老板,佢任我发狂之余亦好热心同我倾谈,还讲解一下饮品店背后故事,我发现佢好爱老婆,全为了自己太太的喜好而开的饮品店,我访问了佢差不多半小时,内容太长,真系要揾日用心写一下。好啦~我梗系要饮一饮佢哋嘅最初原意要开一间水果茶嘅心愿啦~我叫了一杯45蚊的水果茶,加了乌龙茶作底。乌龙茶香浓有茶味,间中会加了点水果一齐饮,生果新鲜加埋茶感觉非常良好。你一定会话45蚊一杯野饮好贵啫,系真系好贵,不过我只可以讲呢一杯并唔系一般的水果茶,佢系真材实料,水果多到似水果盘,里面生果多到呢~里面有橙、黄柠檬、青柠檬、青柠、红色火龙果、白色火龙果、苹果、西瓜、芒果、番石榴、热情果及菠萝,希望我冇数漏啦~喂呀~会唔会夸张咗少少呀~生果多到我直头觉得我自己食紧生果世界。不过真系好新鲜,而且不太冻,份量足料的。朋友饮了珍珠奶茶,味道也不错,有茶有奶味,不苦涩,珍珠都烟韧,价钱只是18蚊,算正常,学生哥仲可以平3蚊,真系好良心

朋友饮了珍珠奶茶,味道也不错,有茶有奶味,不苦涩,珍珠都烟韧,价钱只是18蚊,算正常,学生哥仲可以平3蚊,真系好良心。暂时讲到呢度先,下次再话佢朗豪坊分店,再饮埋其他饮品再分享啦~ 今次有Winner海报令你成为了我在荃湾区饮品店中的Winner!
  • 综合水果茶