2021-08-19
身边朋友劲力推介呢到既意粉 于好有心咁提早六星期book左weekend lunch 😆由于咁难book 事前就好认真上网睇定餐牌有咩食好彩咋咁啱俾我发现到原来红虾意粉要前一日预订🤣 咁梗系预留左一份啦 ! 面包 系跟餐 不过都好好食 我好喜欢佢个香草sour creamDaily soup 系番茄汤❤️ 有浓浓的蕃茄香头盘叫左 Beef Carpaccio😍 呢个好高质上菜果时 店员好细心 会讲解一次上面加咗啲乜嘢 亦有介绍系用咩牛肉 不过我忘了🙈只系记得面头加咗芝士/ 鱼子酱/ 同杏仁碎至于意粉有- HandMade Tagliolini with Half Boston Lobster,Seafood Sauce $298 (记得呢个要预订)我好钟意呢个 好新鲜 有龙虾膏☺️又唔会好腻 Handmade Tagliolini Carbonara$168呢个系我朋友强烈推介必试不过我本身系唔钟意食carbonara 所公老公食 好金黄色呀💛佢表示劲钟意呢个蛋香味店员都好细心提醒要衬热时食呢到意粉都有有咬口两碟都可以做到好挂汁
于好有心咁提早六星期
头盘叫左 Beef Carpaccio
😍 呢个好高质
只系记得面头加咗芝士/ 鱼子酱/ 同杏仁碎
至于意粉有
Seafood Sauce $298 (记得呢个要预订)
我好钟意呢个 好新鲜 有龙虾膏☺️
又唔会好腻