2017-02-07 278 浏览
之前黎过同一幢大厦食泰菜,发觉呢幢大厦好多食市,觉得较清静同坐得舒服,所以今日再黎揾食。朋友话想食西餐,而系楼下见到佢个banner,食物几岩就选左呢度。入到去有好幻既感觉,因有好多唔同色既灯光,暗暗地,被安排左坐系窗口位,望到出面街。首先,我地叫左个蟹饼,摆设得都几好睇。本身个人好钟意食蟹饼,因为啖啖肉又唔洗自己拆蟹饼外面炸得好脆,内里好热,好多蟹肉!真系啖啖肉!蟹肉有味,但“叶”料唔会好浓,保持蟹既味道,点埋个蛋黄酱好好味!主菜叫左个极上海胆意粉望落只色几橙下Maybe 灯光影响?😂意粉较平时食开既幼条,软硬度刚好。每一条都沾满左酱汁,杰杰地!海胆有一旧,唔苦,算新鲜,如果海胆份量可以再多啲会更好😝几样捞埋食都唔错!西冷牛朳首先,想讲个薯条好多,炸得好脆,食晒好够饱!西冷叫左七成熟,上枱前已经切好一块块。生熟程度对我黎讲刚好!有少少红,一啲都唔韧,外边有少少脆,肉质结实,好林,好有牛既味道!个酱较淡,适合唔钟意点酱既人,更可以食到牛扒既原汁原味!杯睇个名真系唔知物😂要睇细字介绍先知😂有焦糖炖蛋、红豆绿茶慕丝同红桑子果冻。叫呢个甜品几好,可以一次过食晒甘多样野炖蛋同幕丝都好cream
炸蟹饼
主菜叫左个极上海胆意粉
望落只色几橙下
极上海胆意粉
西冷牛朳
首先,想讲个薯条好多,炸得好脆,食晒好够饱!
美国西冷牛扒配薯条

炖蛋同幕丝都好creamy,唔系太甜,岩我口味
果冻因有红桑子,所以咬时有一粒粒硬果子,但卖相系唔错既。
脆炸鸡槌伴韩酱
云尼拿雪糕
好香好浓味!见到有一粒粒云尼拿果子,喜欢食云尼拿既朋友一定要试!
云呢拿雪糕
banana chocolate
大大杯,好吸引!!除面头有香蕉片外,朱古力饮品入面都好香香蕉味!好好饮!!
banana chocolate
今餐好满意,环境同气氛都唔错!几适合男女朋友黎!
推推推

炸蟹饼