2018-08-15
同朋友行完街,入去巷仔睇下有咩岩食晚饭,最后大家都比个汉堡吸引左入黎。🤣🤣枱面既枱仔砖好靓!好有特色!叫左杯 Blue Ocean pineapple 朋友叫左 Americano,我果杯应该系菠萝梳打,佢用新鲜菠萝打架!因为杯入面仲有几块新鲜菠萝 👍🏻 好有诚意!野食等左好耐,好在佢既野都好食!值得等!唔系我会投诉 🤣🤣 个汉堡我地叫左 经典双层牛肉汉堡配薯条!个牛肉好够份量,牛味好够亦好 Juice!但我地个口唔够大 🤣🤣 除左切开左一半之外,仲要分上下两层黎食 😋 薯条炸得十分好!唔油,薯味好够 👍🏻👍🏻 劲香脆仲叫左个牛肝菌意大利饭,明白到正宗既好硬,但呢道系完全熟!系我杯茶 😋 成个饭觉得好正!菇味十足,大量既什菌,个酱汁唔会滞!但呢个一定要衬热食!如果唔系就会冻成一 Pat野既感觉!同行朋友怕辣,最后选左 蜜糖鸡翼,鸡翼好入味,外层算脆口,个蜜糖系面令我觉得好似去左烧野食 🤣🤣
枱面既枱仔砖好靓!好有特色!