2021-10-30
Dinner sets有9款,每款都好吸引,今次拣咗日美式fushion嘅risotto仲有独特异国风味香料腌制的猪扒~💓阿拉斯加蟹肉、日本象拔蚌、蟹籽配鲜蟹膏忌廉汁意大利饭层次感十足,每一层都有吾同海鲜,好似海鲜盛宴一样,食出海之鲜味!食之前要搅拌,咁就会均匀啲!蟹膏比忌廉汁突出,整个美味度跃升,忌廉汁又能去腥~估吾到risotto 是那么多样化的!💓炭烧美国肯琼香料巨大厚切猪肉眼扒第一次食到肯琼香料,估吾到用呢款香料!我觉得好有风味,尝到辣椒、香草、咸味,滋味浓郁又不辛辣,十分适合用来做为肉类料理的腌渍调味。呢块猪扒超大块,我一个女仔食吾晒,仲送意粉/薯条🍟,价钱都只系$145!超级抵食💥Side dish有香甜菠萝、杂菜沙律🥗想转套餐只要加$20就有餐汤、餐包和餐饮!餐包都热烘烘配是日例汤:南瓜汤,画上左蜘蛛网,厨师非常有心思。
💓阿拉斯加蟹肉、日本象拔蚌、蟹籽配鲜蟹膏忌廉汁意大利饭
💓炭烧美国肯琼香料巨大厚切猪肉眼扒
想转套餐只要加$20就有餐汤、餐包和餐饮!