2023-02-27 414 浏览
星期三买完一田野行过嚟饮啡 - Coco expressD.F. flat whiteDouble shot expresso加奶,有expresso感觉但无咁甘。平时麻麻地flat white觉得奶重,double shot口感味觉好好多。Mixed berries Smoothie 朋友狂赞!一开始会以为好多沙冰,点知系重手多莓,足料之选!虽然呢度系专饮咖啡,估唔到咖啡外饮品都ok!唔单止啱文青,如中年人嚟chill饮杯juicy都ok,民居area地啱哂。All day breakfast全日早餐,Sourdough 酸种面包、白蘑菇、无花果、Parmaham 风干火腿、烟三文鱼、猪肉肠、炒滑蛋同薯饼丰富之选~ 野菜沙律有满满嘅橄榄油,烟三文鱼咸度刚好,赞!唔会太唔,味道太出过鱼味。猪肉肠系芝士肠巨大版,正呀!Cheese burger芝士牛肉汉堡配薯条薯条多多无得输!洋葱肉汁好烧汁风格,好哂「辣」,有啲日式风格。牛肉汉堡都带juicy!Walnut & Chocolate ice-cream croffle核桃及朱古力雪糕牛角酥窝夫牛角酥窝夫近排hit左好多😋 软身少少带薄脆口
星期三买完一田野行过嚟饮啡 - Coco express

D.F. flat white

Mixed berries Smoothie

All day breakfast

Cheese burger
芝士牛肉汉堡配薯条

牛肉汉堡都带juicy!

核桃及朱古力雪糕牛角酥窝夫

牛角酥窝夫近排hit左好多😋 软身少少带薄脆口,朱古力融化晒落去变酱,爽!
  • D.R.  Flat  White