2022-05-03 1555 浏览
又去左间冰屋款嘅ᑕᗩᖴE。。佢间餐厅有2层。。佢唔单止有野食。。仲有得剪头发同整指甲。。整整下肚饿就可以行过隔离食野👍🏼👍🏼仲有野食都好好食。。可惜就系个日去无得食ᗯᗩᖴᖴᒪE ᑕOᖇᑎE。。佢呢个成杯雪糕造型咁架。。最可惜呢样。。不过我就叫左2个甜品补返数😏😏ᗰᗩIᑎ ᑕOᑌᖇSE野食味道都唔错架。。我就有ᗷOOK枱黎嘅。。最稳阵😏😏🫔SᑭᗩᑎᑎEᖇ ᑕᖇᗩᗷ ᗩᐯOᑕᗩᗪO ᑕᖇEᑭE ᖇOᒪᒪ🍝ᕼOᗰEᗰᗩᗪE ᔕᑭᗩGᕼETTI ᑕᗩᖇᗷOᑎᗩᖇᗩ ,GᑌᗩᑎᑕIᗩᒪE,ᑭIᑎEᑎᑌT🐔ᖇOᗩSTEᗪ ᗷᗩᗷY ᑕᕼIᑕKEᑎ,ᕼOᑎEY ᗰᑌSTᗩᖇᗪ SᗩᑌᑕE,SᑭIᑎᗩᑕᕼ & ᑕᕼEᖇᖇY TOᗰᗩTO Sᗩᒪᗩᗪ🍮ᕼOᗰEᗰᗩᗪE ᑭᗩIᑎ ᑭEᖇᗪᑌ ᗯITᕼ ᗯᕼIᑭᑭEᗪ ᑕᖇEᗩᗰ🍰TIᖇᗩᗰISᑌ 📍 Base 8 Cafe (铜锣湾)铜锣湾加宁街8号地舖=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorne
又去左间冰屋款嘅ᑕᗩᖴE。。
佢间餐厅有2层。。佢唔单止有野食。。
仲有野食都好好食。。
可惜就系个日去无得食ᗯᗩᖴᖴᒪE ᑕOᖇᑎE。。
佢呢个成杯雪糕造型咁架。。
最可惜呢样。。不过我就叫左2个甜品补返数😏😏
ᗰᗩIᑎ ᑕOᑌᖇSE野食味道都唔错架。。
我就有ᗷOOK枱黎嘅。。最稳阵😏😏

🍰TIᖇᗩᗰISᑌ

📍 Base 8 Cafe (铜锣湾)
铜锣湾加宁街8号地舖

#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#base8#base8cafe#base8dining#cwb#causewaybayfood#causewaybaycafe#cwbfood#铜锣湾cafe#铜锣湾美食