2022-10-07 220 浏览
政府突然又改制,第二针后原本6个月要打第三针变左5个月,唯有提早打针,唉😮‍💨….为左方便出入食野,无计😔好在公司放假,即日book 到青衣打,劲多大劲多细路打等左劲耐…😟打完5点零6点就去呢间,因上次晏昼去劲多人,呢个时间博佢少人就去,真系唔使排队👍🏻见仲叫到tea 但waiter 提我差唔多截所以hom hom 声拣左个牛油果🥑蟹肉他他,上次食过ok 但今次感觉捞多左沙律菜入去无上次咁多蟹肉牛油果🥑所以无咁好味,但佢侧边几块饼都唔错,都香脆。原本唔谂住食晒太肥…但最后都食晒咁济🤭….其实食左两次都觉得呢个菜式摆盘几唔靓吓,比其他卖相差,如摆靓d影相打卡都开心d 🤣跟set 加左个黑松露薯条,个酱好正,必叫👍🏻同时可加钱可叫野饮,我谂住叫macchiato 应甜,但㩒前同㩒后发现价钱好似有唔同,但太赶无理,点知原来系咁细杯4oz 好似espresso 咁劲苦😂另外叫左个手撕猪柳汉堡 (under all day breakfast), 包面脆脆地几香口唔错,但个人觉得个手撕猪有少少鞋…原来佢又有薯条,劲多食唔晒,如果佢比我呢个加钱可茄汁转黑松露酱就好了,有无人知可唔可以?另外又加钱要

另外又加钱要左个berry 拿破仑,原本觉得ok 系d莓酸左d, 都确实几酸下even d 蓝莓🫐😅….但隔两日食左tony wong 跟tea set 𠮶个士多啤梨🍓拿破仑,人地好食好多…..😅