2022-12-08
哩间我间唔时都会约三五知己去chill下装修环境间间分店都好有气氛灯光微暗 好浪漫好钟意佢好多啤酒拣😄😄次次都试唔同不过次次都唔记得自己上次饮过边只🤣🤣上次个friend话青口煲食过返寻味所以今次约多个friend黎再食多次😆餐厅推荐度:4/5🍴House mussels 1KG3个女仔食1KG 青口,食哂,满足平时唔太食青口既我,好鬼钟意Frites既青口煲,佢系我暂时食过最好味最嫩既青口忌廉口味我觉得系最夹最好食既我仲加钱改左side dish既薯条做蕃薯条😋系我既must eat item可以改做蕃薯条既餐厅我一定加分俾佢🤣🍴Fillet Mignon 叫做medium rare,好味,牛好冧,好易咬,好食🍴Camembert cheese果芝士好rich,岩哂芝士fans🍴Special beef carpaccio哩个特色菜好似唔系menu,系当日咁岩有,问我地要唔要本来见到咁生既牛肉我惊食唔到,不过原来生牛肉薄片系咁好食,一d都无血淋淋既感觉架😄🍴Waffle bomb颜值好高既Waffle bomb,一大堆cream叠系上面,果面烧到好靓,岩哂钟意食cream既我,不过w
装修环境间间分店都好有气氛
3个女仔食1KG 青口,食哂,满足
忌廉口味我觉得系最夹最好食既
可以改做蕃薯条既餐厅我一定加分俾佢🤣
🍴Fillet Mignon
叫做medium rare,好味,牛好冧,好易咬,好食
🍴Camembert cheese
果芝士好rich,岩哂芝士fans
🍴Special beef carpaccio
哩个特色菜好似唔系menu,系当日咁岩有,问我地要唔要
🍴Waffle bomb
颜值好高既Waffle bomb,一大堆cream叠系上面,果面烧到好靓,岩哂钟意食cream既我,不过waffle唔系好脆