2013-09-01 1317 浏览
又一次来到, 又系坐窗口位。 朋友一早就book 好位了, 今日系要同人庆祝生日喔!再来的目的系食物唔错, 地点方便, 饮品也很多选择。而且唔会赶人走, 可以一班人倾一个下午都无问题。 等极都未齐人 , 又鬼咁死肚饿wor, order住4个餐先。 lunch有set或可以散叫。set就抵d, 但杯野饮就细d上菜速度都好快, 先来汤同餐包。左手面的系鲜茄牛仔粒意粉, 右手面的系三文鱼子白汁长通粉。未开始食, 发觉隔离枱𠮶个牛仔粒意粉比我地的高成两2cm(多), 再睇下第枱的又系咁, 我地𠮶碟特别少。咪叫个waiter来问下啰, 佢话系师傅有时执料的问题wor。为免俾人加料, 都系知左就算la散叫的意大利饭半分天下, 素菜 & 蜜桃鸡好大份的公司三文治, 足料倾左3个钟左右, 食埋蛋糕就散la。还会再来喔!!!

等极都未齐人

wor。为免俾人加料, 都系知左就算la
散叫的意大利饭
半分天下, 素菜 & 蜜桃鸡
好大份的公司三文治, 足料
倾左3个钟左右, 食埋蛋糕就散la。还会再来喔!!!
题外话/补充资料: 见到BoBo陈文媛ar...
2013-08-18
庆祝纪念