2015-07-13
幫襯過油麻地店不下十次, 無論食物, 環境, 服務態度都非常好, 無想到佐敦吳松街分店可以差天共地!態度超差1: 一早已經透過 openrice bk 枱, 準時去到話無 bk 枱紀錄, 當時只有兩張枱留座, 還有幾張吉枱, 一定要我出示 bk 枱証明才可入座, 拎過 email confirmation 俾佢睇清楚, 先話有我 bk 枱紀錄!態度超差2: 明明眼見有幾張吉枱, 竟然會安排坐走廊位, 要求換枱, 又係好唔願意態度超差3: 一路吹落單, 又話一定要用hsbc 信用卡, 完全唔明 食物超差4: 叫左一個安格斯牛扒晚餐 set, 散叫 pizza & 雞翼, 食左半個 pizza 先黎餐湯 (太難飲, 飲左一啖放棄), 五成熟牛扒係柴皮到咬唔開, pizza & 雞翼就幾好我唔會話基督徒一定好, 但依度D waitress 態度一定唔好囉!