2021-09-17
又一城chill住食Lunch就系望住个溜冰场同几个朋友倾下计咁。Lunch set $98 一个,四个人点左四个,每人一杯野饮,一齐share黎食。因为中午食晏既人都多,我地等左10分钟先拎到位。我们点左2个Pizza、一个意粉、一个饭。两个Pizza,一辣一唔辣,饼底系脆既,但我地都觉得两个馅料唔太够,两端无乜料,边缘位都比较阔身,似只食个薄饼个饼,呢点真系要改善。😌蚬肉意粉就比较硬身,唔系煮唔熟果种,但个人就比较喜欢食偏软身既意粉,蚬Size就一般啦,质素都ok。个蛋白海鲜炒饭都普普通通。野饮最搞笑,有d睇中文名完全唔知系咪😂😂我叫左杯芒果乐园,系芒果、橙同红苹果,呢个易明,我既朋友叫左杯翡翠、深绿。其实翡翠就系提子、青苹果、红苹果、西芹;而深绿就有羽衣甘蓝、青苹果、青瓜、西芹、生姜、柠檬。食物既味道都正正常常,系环境、卖相一流。今餐大家最满意好似都系望住个溜冰场食个境,因为有好多小朋友、后生仔在度玩,好开心,完全感染左呢餐。😆😆
因为中午食晏既人都多,我地等左10分钟先拎到位。
我们点左2个Pizza、一个意粉、一个饭。