2022-11-10
1988 浏览
装修一流,F&B 不入流Prawn Cocktail: 完全感受到系用咗新鲜急冻虾咬落去完全冇爽弹、死气沉沉再配上各大自助餐都会有嘅Cocktail Sauce 完全诚意欠奉、突显不到餐厅对自己对该道菜的特色「劣」Steak Tartare : 味道不够,声称法国做法但酸瓜欠奉,应该要加多少少黑胡椒,牛肉极难咀嚼,没有任何牛肉味「差」蛏子:大家只要到街市买一条新鲜嘅蛏子皇切碎,轻轻灼一灼,加上番茜,橄榄油,少少柠檬皮、你都可以做到龙虾: 同蛏子皇一样大家屋企都可以做到Prime Rib : 应该有慢煮,全晚稍为最好食,可惜欠缺细心、牛扒食食吓会冻,应该用一个暖碟上保持温度…..Wine list 就连我饮酒初哥都觉得种类不够,直接影响Somm
龙虾: 同蛏子皇一样大家屋企都可以做到