2023-12-18
平时嚟bedu多数系夜晚食a la carte menu,原来weekend brunch menu系以人头收费,临近圣诞仲有festive menu添。Starter系一个有齐hummus, dip, fresh veggie, olive嘅拼盘,当然唔少得呢度嘅招牌flatbread,smoky hummus依然保持高水准,第一次试lentils豆泥味道都有惊喜。Second start系pita bread配菠菜同乳酪,pita bread比flatbread热,味道都唔错,食到呢度都饱咗大半,可想而知份量几多🤣🤣Main系2人份起跳嘅,我地拣咗lamb shank,肉质好淋,钟意个饭粒粒分明又有香味,仲有装饰添。甜品都系拼盘形式,最特别系个chocolate konafa,系一种中东酥饼配开心果碎,好食!