餐厅: 魚吧
资讯:

2021-08-01 1899 浏览
JW Marriott staycation 送埋每间房$600餐饭劵架,最多人推介一定系fishbar~今餐消费都差唔多$1200,食物不错,份量都适中,系环境有少许热同多人.必食一定系蟹饼!个蟹饼入面好跟料,食到一丝丝肉碎,虽然话有龙虾,但好似食唔出,好多食评话全城最好味,我就觉得好味嘅,但我下次唔会再叫~.最惊喜系八爪鱼脚沙律,味道好,又唔会太韧,仲有真系好大条,影相好靓,超推介!.本身想试fish and chips但睇到隔离枱个样麻麻,转叫左炸鱿鱼,都好惊喜地好多同埋好好味,都几抵食呀!
必食一定系蟹饼!

2021-07-24