招聘中
薪金面议
4天前
薪金面议
4天前
餐厅: 千両 (國際金融中心商場)
资讯:

在IFC比较便宜的选择有千襾寿司店!看到很多食评都说这店的寿司好好味,便决定和HONEY来试试!哗。。。。真系要排队排好耐。。。心谂。。系咪真系咁好味?!点解D人排咁耐都仲排既呢??等左差唔多一个钟,终于都到我喇。。。试左好多网友所讲好味既寿司,有芝麻葱吞拿鱼南手卷,油金鱼南寿司,软壳蟹手卷,炸虾卷,SPICE 三文鱼寿司,仲有食左日本炸蚝。两款手卷都好好味。SPICE 三文鱼寿司太大粒,如果切细粒D就好喇。。炸蚝都几好味。讲完食物,就要讲讲SERVICE~比较深印象既系一个WAITER ''SXX'',讲野大大声,对客人亦唔见得有应有既态度。。我出街消费都系想食得开开心心.但系佢既SERVICE就令到我哩餐唔多ENJOY~
在IFC比较便宜的选择有千襾寿司店!
哗。。。。真系要排队排好耐。。。
心谂。。系咪真系咁好味?!点解D人排咁耐都仲排既呢??
等左差唔多一个钟,终于都到我喇。。。
两款手卷都好好味。
SPICE 三文鱼寿司太大粒,如果切细粒D就好喇。。
炸蚝都几好味。
讲完食物,就要讲讲SERVICE~
2009-08-19
  • 软壳蟹手卷