2020-12-07 298 浏览
钟意食中菜嘅朋友仔可以试吓呢间新开嘅中菜馆,今次生日饭🎁拣咗呢间餐厅,啲嘢食都几有特色,无论系食材定系处理方式都比较细致。.今次呢个套餐好丰富,等我顺序介绍一下!👉🏻浓汤鸡炖鲍翅鸡汤味道好香浓,钟意饮鸡汤嘅朋友仔一定好适合,里面仲有比较珍贵嘅鱼翅,不过如果下次转返素翅应该会有更加多朋友仔钟意,因为口感都系差唔多!👉🏻北海道珍宝带子配牡丹虾汁鸳鸯米上面的带子都真系珍宝size,大大只,加上牡丹虾汁嘅鲜味提升味道层次,鸳鸯米有香脆的口感,好丰富。👉🏻鲍汁扣原件花胶扒花胶扒方面大个成个大脚板,而且有鲍鱼汁包围,味道又够入味,切开之前打卡一流!质感亦都比平时食嘅更加有胶质及顺滑。👉🏻新鲜菠萝拔丝咕噜肉西班牙黑毛猪制成的咕噜肉特别香,整体味道比较甜,可以食新鲜菠萝中和一下,亦都有拔丝啊!👉🏻精美甜品是焦糖炖蛋配桃胶鲜果粒酸酸甜甜好开胃嘅菠萝,表面仲配有一啲桃胶非常养颜,焦糖炖蛋啲焦糖喺晒底部,搅拌一齐食有好浓郁嘅甜香!.好丰富,而且食完好饱,好满意嘅生日饭😗💪🏻

今次呢个套餐好丰富,等我顺序介绍一下!

👉🏻北海道珍宝带子配牡丹虾汁鸳鸯米

👉🏻鲍汁扣原件花胶扒

👉🏻新鲜菠萝拔丝咕噜肉

👉🏻精美甜品是焦糖炖蛋配桃胶鲜果粒

好丰富,而且食完好饱,好满意嘅生日饭😗💪🏻