(非会员)
2007-12-15 2 浏览
两人吃晚餐,朋友叫了个三文鱼伴饭,一般o野,可以接受,但唔值个餐要百几蚊,咁货色,椰林阁几十蚊有交易自己叫了个驴鱼,成条炸,炸到干争争、硬轰轰,无乜肉食,仲辣辣o地,又无汁,冬天吃吃到口孩脷拙,计埋汤同茶,当晚餐吃吃完实在唔饱,咁又要百几蚊,唔再讲,太差太差!值得一提是他们餐汤只有红汤,无得拣,仲破格的吃西餐竟连餐包都欠奉(值几钱),点解佢地觉得对得住客人﹖晚餐餐牌只放o的一般合适午餐的主菜,如炸鱼薯条、长通粉,大老,个餐都过百蚊个㖞﹖!仲有,佢地好心计计数(好似计加减数都唔识),部份主菜如个招牌炸鱼薯条,如散叫加汤及餐茶,佢平过佢个晚餐,但都o系o个d o野!﹖餐茶方面,热饮个杯特大,但无料到,奶茶得个行货茶包,浠了了水汪汪,朋友个咖啡虽用个有D势o既壸上,但无味。服务方面,乏善足陈,o个晚人绝对唔多,都送错o野,起菜极慢,实在好难帮衬下次!用东亚卡埋单有折

用东亚卡埋单有折