2009-01-19 1 浏览
这间来自日本的burger店主力sell选用南瓜包对我而言, 面包非常有兴趣的我一定要试试看!点了cheese burger另外仲有一个classic cheese burger, 分别就在于d芝士!cheese burger系日式,芝士系用芝士酱相反classic cheese burger系最基本,用芝士片既然成日都食到classic burger,就试下芝士酱啦!burger系即做的,所以够fresh!番茄生菜有颇多的水份,所以都够fresh!但就因为水份过多令个包变湿,影响口感。食食下仲会有d汁流黎流去,真系几麻烦!牛肉不算好juicy, 够牛味, 但嫌不够松化。特别要讲下个芝士酱,奉劝各位都唔好试啦!芝士酱只有好淡好淡的芝士味,搞到好唔似食burger。份量又唔够多,好似净食牛肉burger咁...我相信用普通的芝士片会好好多!南瓜包真系好软熟,而且有少少甜味,几好味!呢个特色之处都只不过系嘉顿批发,俾我见到真系几失望。由于个包咁软咁好味,芝士味又冇乜,唔多觉自己食紧burger。单一个包的价钱都唔平,餐set仲要成50蚊,唔抵!唯一系个炸洋葱好味,一杯有好多,好味道!汽水冇
这间来自日本的burger店主力sell选用南瓜包
对我而言, 面包非常有兴趣的我一定要试试看!
点了
cheese burger
另外仲有一个
cheese burger系日式,芝士系用芝士酱
burger系即做的,所以够fresh!
食食下仲会有d汁流黎流去,真系几麻烦!
牛肉不算好juicy, 够牛味, 但嫌不够松化。
特别要讲下个芝士酱,奉劝各位都唔好试啦!

芝士酱只有好淡好淡的芝士味,搞到好唔似食burger。
份量又唔够多,好似净食牛肉burger咁...
我相信用普通的芝士片会好好多!
南瓜包真系好软熟,而且有少少甜味,几好味!
呢个特色之处都只不过系嘉顿批发,俾我见到真系几失望。
单一个包的价钱都唔平,餐set仲要成50蚊,唔抵!

唯一系个炸洋葱好味,一杯有好多,好味道!

汽水冇乜汽,似加左开水,唔得!

真系一试冇妨架嘛...