2018-08-28 2586 浏览
今日试下又一城既EXP,佢早前装修过黎,听同事话装修完个menu改左,所以就趁今日lunch来试下🤗Lunch hour一到,加上暑假尾声,门口排到满哂😯😮之前既lunch menu要加钱先有饮品🥤既,而家唔驶,仲要系mixed fruit juice🍹,果然系抵左! 🤗我觉得都有唔少选择!👏🏼👏🏼👏🏼我就拣左个香草肉饼薄饼🍕配个「大包维」的mixed juice。同事就拣左橙汁烧鸭冷乌冬🍜配「Deep Green」🥦🥒话说我觉得装修完好似再放多左少少枱,好彩佢都分布得几好,唔会话坐到好迫。我地刚好坐在溜冰场旁的二人枱,同隔离枱都唔会话痴得好埋,倾计都叫做有D privacy啦😌等左唔系好耐就先黎左朋友个餐,佢都预左你去share,预先set好左两只碗系枱。冷乌冬份量适中,有好多葱系面,闻到个汁甜甜地😋一食落口个鸟冬弹牙得来好滑,唔会太粗,个sauce果然几好食!👏🏼鸭肉🦆都煮得几淋,但都保留到鸭香,又唔会太鞋! 仲有D紫菜配系葱同乌冬中间,加强口感,呢个乌冬果然有惊喜!👏🏼😋😋我拣既pizza🍕之后都黎啦,一睇就知好巨!😂😅份量十足,都有好多料,而且个薄饼都好rich! 好彩佢都唔系
Lunch hour一到,加上暑假尾声,门口排到满哂😯😮

橙汁烧鸭冷乌冬

香草肉肠薄饼

我拣既pizza🍕之后都黎啦,一睇就知好巨!😂😅份量十足,都有好多料,而且个薄饼都好rich! 好彩佢都唔系好厚身,食落去都唔会话好厚面包,而且个芝士🧀都几香,同D pepperoni好夹。Crust 果底都好薄,系上面个边位厚D干D,反正我钟意食~而且佢有两种pepperoni的,一种是加左香草🌿,另一只就系原味啦,我就钟意食原味个只,不过香草味都有令个pizza既flavor再rich D😊
大包维
Deep  Green

至于D饮品🍹🍹都唔错,虽然我个杯迟左D先到,但终于佢系新鲜榨出黎,我个杯就以橙味🍊为主,加左D苹果味🍏同西柚令佢更fresh,但又唔会一味得个酸字。我同事就话个deep green好香青草味,亦有D姜味中和返,但就唔会觉得好辣😌
卖单一个餐$98加一,商场食的lunch都好合理,唔错😇😋
2018-08-28