2022-07-30
《CENSU》日式Fusion居酒屋⭐️前fukuro主厨主理!装修以木系为主题。Bookmark 左超级耐🤩和牛三文治超限量,晚上6点开门 半小时后就售罄🥲---🐮WAGY KATSU SANDO ($238)超过粉嫩吉列和牛 再夹上烘到脆嘅多士🤤和牛好腍好腍 油脂同牛味都吾重 但今次个牛一啲筋都无🤩咬落好正 🦀UNDO ($258)我地当日坐bar枱望住佢整🤪哇左一声出嚟 啲蟹肉佢落到吾使钱咁🤣中意食蟹要嗌!乌冬弹牙,每一啖都挂满蟹肉😍成个面食落处身于大海咁 好鲜味🤣 🍙UNIGIRI ($258)烧饭团上面 铺上海胆😍下面个汤系鲍鱼高汤职员叫我哋食嘅时候捞匀晒佢哋🤩mix埋好似食埋意大利饭 ,因为烧过个饭团仲有少少饭焦😍食落又系好鲜 每一啖好食😭 🍣CHUTORO TUNA ($248)想食刺身所以叫咗🤣 好新鲜!而且一啲筋都无!食落口好腍 好舒服🐟---(5🧸为满分)卖相:🧸🧸🧸🧸味道:🧸🧸🧸🧸环境:🧸🧸🧸价钱:🧸🧸服务:🧸🧸🧸---CENSU地址: 中环歌赋街28-30号地舖电话: 29977009
---
🐮WAGY KATSU SANDO ($238)
🦀UNDO ($258)
🍙UNIGIRI ($258)
烧饭团上面 铺上海胆😍下面个汤系鲍鱼高汤
🍣CHUTORO TUNA ($248)
(5🧸为满分)
卖相:🧸🧸🧸🧸