2020-12-31
2023 浏览
呢间舖头搞到你会好似揾唔到个入口咁🤣✨Crispy Caramel Butter Corn🌽 💰88💫评分: 8.6/10📝本店必点😌, 焦糖粟米重牛油味 & 炸到好香脆🥰✨Spinach Ohitashi 💰78💫评分: 7.7/10📝芝麻味好香‼️菠菜索晒芝麻酱好开胃, 摆得仲好精致😍✨Yaki Udon 💰198💫评分: 8.3/10📝呢度嘅menu定期会转, 所以大家去之前要睇吓佢仲有无呢个dish🥺, 因为之前有试过off the menu, 弹牙乌冬加埋蟹肉捞埋一齐食有惊喜, 乌冬份量都几多𝔽𝕦𝕜𝕦𝕣𝕠📍中环伊利近街1-5号永利大厦地舖(上环🚇E3出口行7分钟就到)💫评分: 7.4/10💬餐厅冇咗好多主打嘅菜式e.g.成日卖哂嘅吉列和牛🐄三文治, 不过𠮶时冇食因为我个friend话overrated! Blacksheep旗下嘅餐厅系主要食环境服务同气氛, 整体环境都OK舒服, 不过我觉得以呢个价钱来讲出边可以食得再好味啲, 纯粹会再嚟食真系会为咗食多次佢个粟米🤣, 价钱唔算平不过啲嘢食都几得意嘅😍#fukuro #中环美食 #苏豪美食 #中环dinner #苏豪dinner
💫评分: 8.6/10
📝本店必点😌, 焦糖粟米重牛油味 & 炸到好香脆🥰
✨Spinach Ohitashi 💰78
💫评分: 7.7/10
📝芝麻味好香‼️菠菜索晒芝麻酱好开胃, 摆得仲好精致😍
✨Yaki Udon 💰198
💫评分: 8.3/10
📍中环伊利近街1-5号永利大厦地舖
(上环🚇E3出口行7分钟就到)
💫评分: 7.4/10
#fukuro #中环美食 #苏豪美食 #中环dinner #苏豪dinner #followforfollow #foodieblog #instadaily #foodporn #hkfoodblog #discoverhk #tagsforlike #foodiehk #foodlover #discoverhongkong #hkfoodie #hkfoodieblogger #hkiger #hkig #hkfoodlover #hkfood #foodinstagram #hkfoodstagram #foodiehk #825food #hoisumeat中环 #hoisumeat苏豪