2023-09-12
见到身边好多朋友飞🇹🇭,拉咗个fd去食泰菜一解我挂念泰国之情😂 店舖装修好有度假feel,食饭心情都变得特别好😝我哋坐低第一时间嗌野饮先🍹🥭Thai mango smoothie $48🥥Taro Coconut & Butterfly Pea Smoothie $58卖相好吸引,好好饮,好fresh🤩 啲沙冰唔会好快溶,唔夸张食完成餐饭都仲有冰🧊脆炸牛舌伴泰式海鲜酱 $98难得泰国菜有🐮👅,当然要试试佢!表面薄薄一层炸粉伴有秘制辣粉,脆脆的,牛舌好嚼口🉐半生熟三文鱼伴香茅沙律🥗 $99平时都系食开青木瓜,无骨凤爪呢类比较正宗嘅,又系难得有三文鱼伴正宗泰式沙律🥗 超大旧三文鱼,配搭酸酸甜甜嘅酱汁加上炸🧄,口感层次丰富之余仲好开胃🤤泰式湿炒海鲜”停顿”之面 🍜 $122打卡📸必嗌,好足料,海鲜有🦐🦑,菜有西兰花、芥兰、粟米芯、草菇配合埋个海鲜汁好鲜好甜,面条炸到卜卜脆🉐 芒果煎糯米饭🥭 $89糯米饭用咗蛋黄浆去煎,食落外脆内烟烟韧韧!芒果好甜😍
店舖装修好有度假feel,食饭心情都变得特别好😝
我哋坐低第一时间嗌野饮先🍹
半生熟三文鱼伴香茅沙律
泰式湿炒海鲜”停顿”之面 🍜 $122
泰式湿炒海鲜”停顿”之面
芒果煎糯米饭🥭 $89
糯米饭用咗蛋黄浆去煎,食落外脆内烟烟韧韧!芒果好甜😍
芒果煎糯米饭