招聘中
月薪
$16,000-$17,500
月薪
2024-02-09 461 浏览
上星期突然好想食fusion菜 所以我地就拣左好就脚而且好多独特得黎又创新菜式既EXP😍真系好适合一家人相聚 餐厅地方都好够宽敞 而且食饱仲可以系商场行下 真系好方便😙🧀芝士焗薯块配烟肉牛油果酱焗薯皮食落脆卜卜 再加埋加香浓芝士同埋烟肉🥓 口感非常丰富😍 呢个简直系Noah最爱😂 配埋牛油果酱 口感好清新 健康到我地都俾Noah dip dip 😋 🍢马来西亚沙爹鸡肉串鸡肉串既肉质嫩滑得黎仲好多汁 加埋正宗既马来西亚香料 再配埋沙爹酱 令口感层次更加升华 呢个串烧绝对系沙爹爱好者必试既前菜🍕韩国鸡肉薄饼薄饼融合左韩国风味既经典之作🇰🇷 韩式风味完美地融合系酥脆既薄饼上面😋 口感好软熟而且食落小辣配埋鸡肉同芝士真系超惹味😍完全系刷新左味蕾享受 🦪日式黑咖喱脆炸广岛蚝蛋包香菇饭呢种黑咖喱平时系出面好小见😳 我地都系第一次食!将咖喱多款香料炒香变深色 味道甘甜得黎唔会辣😋 为炸广岛蚝蛋包香菇饭增添左深度💕 广岛蚝既蚝身好饱满 炸到金黄香脆 真系好难抗拒 再配埋香菇的日本米饭 简直系完美既结合😍 带黎难忘既鲜味体验🍨竹炭窝夫雪糕三文治🧇呢个甜品一直都见好多人点😍 除外外型靓 岩哂打卡 仲要净系

🧀芝士焗薯块配烟肉牛油果酱

🍢马来西亚沙爹鸡肉串

🍕韩国鸡肉薄饼
完全系刷新左味蕾享受

🦪日式黑咖喱脆炸广岛蚝蛋包香菇饭

🍨竹炭窝夫雪糕三文治🧇
呢个甜品一直都见好多人点😍 除外外型靓 岩哂打卡 仲要净系睇相都流哂口水😂 竹炭窝夫做得劲卜脆脆 入面就好软绵😋 窝夫同香滑既雪糕形成鲜明对比 系甜点天堂中既完美匹配

🥜烟肉花生酱焦糖
呢款奶昔饮落好丰富同滑顺😳 咸甜相间 但好意外地融和 充满独特风味 脆脆烟肉碎仲好有咬口!估唔到呢个组合惊喜地好饮🥰

🍵香水柠檬泰式绿茶
香浓既泰式绿茶底再配埋香水柠檬 饮落真系好清新!加埋爆爆马蹄 (马蹄爆珠) 令成个口感更加丰富😋 一款清新而芳香既饮品 完美平衡了酸爽既柠檬同泰式绿茶风味 真心必试!