2022-09-17 121 浏览
超有heart、回头率100%既餐厅❣️Seafood Platter 🦐全部海鲜都好新鲜,虎虾同带子都好大只,portion好大,配埋自家制合桃pesto,清新得黎更加带出海鲜既鲜味。仲有鸭油薯条🍟,真系令人食唔停!Perfetto青酱猫耳朵个sauce真系无得弹,真系食得出系心机嘢,完全唔同出面既pesto,价钱好fair。猫耳朵煮得啱啱好,配埋煎香左鸡鸡胸,系会食完又一啖。Coffee Burnt Cheesecake w/ Earl Grey Foam 🍰另类鸳鸯配搭,好新奇但出奇地match,就咁食个cheesecake食到好香好浓既咖啡味☕️,配埋foam食就多左重茶香,完全有鸳鸯既感觉,而且一d都唔腻,食完都唔会觉得heavy,highly recommend!😋😋😋😋
超有heart、回头率100%既餐厅❣️

Seafood Platter 🦐