2011-08-24
一大班人黎pizzahut真系唔错~ 仲要咁岩8个人, 分pizza最方便的人数我地8个人叫左个 "4人套餐($442)" , 另加多一个大批($149), 都好够饱另一个 跟新出圈圈批的4人餐, 食物较少, 好似唔太抵...叫餐既好处真系唔洗点谂~ 要系短时间之内理解一堆menu上的食物再系一班人内作出决定...系真系几烦个餐都几多野食, 包4杯野饮, 4个红白汤, 加以下野食 :卡邦尼烟肉忌廉浓汁意粉&千层肉酱阔面&意式茄汁焗猪扒饭 : 其实3碟既味道都系ok合乎水准咁啦~ 志在有d饱肚既野食, 又可以试多几款咁~精选欧陆式小食拼盘1客 : 好多脆炸小食~ 有炸鱼柳, 炸虾多士等...秘制鸡槌1客 : 6只小鸡槌, 非常香口惹味~ 虽然较细只, 但值得赞的系可以好易用刀叉切开d黎食~超级至尊 : 即食pizza向来都系最好味的~ 热辣辣咁拎上手食, 辣肉肠, 菠萝, 芝士, 配搭口味大众化~ 加埋批底仲有d脆口的面包, 超级满足!!仲有跟餐可以半价叫两客小食:烟肉菠萝芝士酥($16) : 一客6件, 方便share, 虽然卖相比图画差d, 但酥皮外层依然松脆, 卷住烟肉菠萝, 不失
个餐都几多野食, 包4杯野饮, 4个红白汤, 加以下野食 : 卡邦尼烟肉忌廉浓汁意粉&千层肉酱阔面&意式茄汁焗猪扒饭 : 其实3碟既味道都系ok合乎水准咁啦~ 志在有d饱肚既野食, 又可以试多几款咁~
超级至尊 : 即食pizza向来都系最好味的~ 热辣辣咁拎上手食, 辣肉肠, 菠萝, 芝士, 配搭口味大众化~ 加埋批底仲有d脆口的面包, 超级满足!! 仲有跟餐可以半价叫两客小食:
烟肉菠萝芝士酥($16) : 一客6件, 方便share, 虽然卖相比图画差d, 但酥皮外层依然松脆, 卷住烟肉菠萝, 不失为开胃小食~
酥脆鸡棒伴薯条($23) : 薯条炸得异常脆硬, 有别于m记个种内里系软林林薯蓉, 呢种成条都系脆口的~
整餐饭的食物水准都唔错, 又会提醒客人pizza等候15分钟的时间,
有sofa位真系好坐好多~~ 只是等侯得较耐, 但book台又只能hold 5分钟, 大家要预算好时间