2019-05-12 222 浏览
最近俾好多 IG 网红影响左, GO GREEN ~ 爱上健康生活, 呢间高兴正好满足我GO GREEN, 又满足朋友呢个牛魔皇, 完全无违和感, 又好多打卡位, 想坐耐D可以叫多个 PANCAKE 刚刚好。最好的朋友聚会点。 牛油果红菜头沙律GOGOGOGO GREEN GO LEAN, 上晏做完运动, 无理由食返胀个肚啊??? 好在个 SALAD 都几大份, 又够饱又健康。个牛油果仲好香软添。苹果菠萝石榴羽衣甘蓝汁虽然系好绿, 不过加左苹果, 有少少甜, 唔会苦。美国顶级肉眼扒CP值超高的牛牛, 在其他餐厅食应该要 200 UP 吧, 肉汁多,, 薯条加左唔知咩SALT, 香脆好多。士多啤梨 PANCAKE食完想坐多阵就叫多个 PANCAKE, 又系 CP 超高的~~ 咁大块两层, 再加士多啤梨同雪糕, 好有少女心啊,  蜜瓜风干火腿串串贡有惊喜的火腿串, 咸香回甘。

苹果菠萝石榴羽衣甘蓝汁
虽然系好绿, 不过加左苹果, 有少少甜, 唔会苦。

蜜瓜风干火腿串串贡
有惊喜的火腿串, 咸香回甘。
2019-05-12
用餐时段