2016-08-28 252 浏览
下午茶时间又到 今日换换新意 韩式甜品🍨🍰附近开左间新野 返工前实经过间铺头个橱窗已经见到吸引想Try try 入到铺头 装修都好靓✨ 地方都够大 系一大班人落脚好地方 👍🏻服务态度都好好 🙂有笑容 唔系木口木面对住你问你食乜个d 有礼貌对我黎讲真系好紧要 呢方面比满分💯 不过最可惜系享用唔到个环境 要买返上公司食 最后拣左几款唔同既蛋糕 返去开心share 呢个焦糖炖蛋好好味 蛋味好香💛前者 士多啤梨cheese cake 🍰钟意士多啤梨爱好者可以一试 🍓士多啤梨味好够 后者蓝莓cheese cake 个人喜好 我钟意食呢个多d 芝士味够 又唔会太腻 最怕食完会有腻既感觉 佢完全无 自己一个食左半件再加多件tiramisu 都唔觉得腻 Tiramisu爱好者是我 第一啖食落去咖啡好香 最紧要佢唔会好甜 食晒成件都无愈食愈甜既感觉 成个味系岩岩好👍🏻中间绿色唔太记得系咩 因为佢系我面前出现左几秒 个同事听到系班兰味好开心咁拎走左 好似系班兰味蛋糕 中间夹住芒果 最后个同事仲问我边到买 话好好食喜欢食士多啤梨既朋友仲有个选择 名唔太记得 系件士多啤梨卷 个卷好大个切开左几件 大家一齐食
下午茶时间又到 今日换换新意 韩式甜品🍨🍰
附近开左间新野 返工前实经过间铺头
个橱窗已经见到吸引想Try try
呢个焦糖炖蛋好好味 蛋味好香💛

喜欢食士多啤梨既朋友仲有个选择 名唔太记得 系件士多啤梨卷 个卷好大个切开左几件 大家一齐食 中间夹住cream同奶冻 食落个感觉好滑 士多啤梨同奶味好香好够 喜欢食cream既朋友可能试下

等紧野食之间 见佢除左蛋糕仲有我最爱咖啡☕️ 可以try try 连小食都有 🍦雪糕又有 雪糕仲好靓添 放工揾日坐低要认真试多次😁