2024-10-04 1201 浏览
🍔House Cheese Burger 有好多款burger但系始终都抵抗唔到牛 juicy as it looks !! 虽然唔系最钟意brioche bread 但成件事都系外脆内软肉嫩多汁💛上面果两旧炸洋葱圈竟然系酸酸地好爽口 平时唔食洋葱既都like!!🍟🍄Fries & Deep Fried Mushrooms跟set+$30有薯条+$40有盐酥菇 唔知系咪等左一个月终于可以食🍟觉得特别好食🥹 炸粉包住既盐酥菇缩左水但系仍然好多汁🫨 食完佢哋既炸嘢条👅冇痕!(究竟点解食完mcdonald薯条👅会痕?)🍝Tiger Prawns Pasta Creamy Lobster Sauce食左几间手工意粉后对佢既意粉(面条)冇expectation 但个浓虾汁好认真只虾好弹牙 不错不错!食完几日后挂住阵味 番屋企用虾头炒意粉 其实唔难🫢系咪要学埋整手工意粉😂🍵铁观音奶茶食burger饮奶唔系好夹 但系铁观音奶茶又点可以唔叫?好 好 味!茶味浓奶味重 味道唔假 而且个回甘强到~~~个胃冇位吃not bao or pasta series, gummm until next time l
🍔House Cheese Burger

🍵铁观音奶茶

个胃冇位吃not bao or pasta series, gummm until next time la🤓

启岸好几间餐厅楼底都好高好chill好少人 下次试边间好?😀 食完好多炸嘢既罪恶感好强 但捧住个肚满足感仲强 好快乐💛