2019-03-21 144 浏览
呢间位于荃湾既餐厅装修好靓多细节, 上碟都好精致 又好味 值得再去每抬都有一支水同杯可以自己斟 之后有面包条同法饱 点黑醋同橄榄油 令人惊喜既系餐厅喺呢d 细节位都无疏忽 用料无求其白酒炒蚬 唔错 几香有少少酒味 可以再咸d烤羊架 正,真系好正 好juicy 唔会韧但又好大旧 个人觉得骚味唔算浓 伴碟有露荀 完整焗番茄同蒜头一定要食呀鹅肝野菌阔意粉 份量足够 鹅肝份量同野菌相约 两个主角既味道系忌廉酱里面都好出 阔意粉煮得刚好泡菜软壳蟹竹炭汉堡 黑色竹炭饱夹住手掌大细既炸软壳蟹 可以再炸得脆d 就咁食落有些微油 好在有生菜同番茄中和返 成个汉堡既蟹味有少少淡但都食得出竹炭饱够松软有牛油香 整体都唔错觉得个薯条好好食 外脆内软虽然唔系用黎形容薯条 但呢个情况下绝对适用纽约芝士蛋糕 整个摆设好精致 旁边有士多啤梨 cream cheese 味浓, mousse 系松软果种;应该唔系纽约芝士蛋糕既recipe 但都好好食
白酒炒蚬 唔错 几香有少少酒味 可以再咸d
一定要食呀