2024-05-06 1088 浏览
朋友放工约左佢去食啲野,就去佢office附近简单食啲野Happy Hour🍻Impossible Burger🍔 ($188)第一次食Impossible plant based burger,佢个味道好似真嘅肉一样。Impossible 植物肉含有高量嘅蛋白质,同埋低脂肪同胆固醇,对于想要食得健康嘅人嚟讲,系一个好好嘅选择👍🏻而味道方面,Impossible 植物肉嘅味道同真嘅肉好接近。佢有咗肉嘅香味同质感,令我好难相信呢个汉堡系素肉。我食咗好多次嘅牛肉汉堡一样。而且,Impossible植物肉嘅质感同口感都好似真嘅肉,唔会有咩腥味或者人工味,配上啲酱料同其他配料,同时增加口感同层次感,真系同真肉差不多😙配埋酸酸地又够开胃嘅Caesar Salad 🥗 同埋有柑桔橙花香味嘅🍊Craft Beer真系perfect!

Impossible Burger🍔 ($188)