2024-04-28 649 浏览
星期六 十二点半到达,book咗位, 我哋七个大人一个小朋友,因为 有人有membership 所以才食吓,佢个舖位上手系做吉野家, 入面不算好大, 我哋被安排坐单边梳化位置, 午饭时段都见九成座位满。印象中佢哋嘅食物系比较大份,但现在唔知系咪物价贵,定还是调整咗迎合香港人胃size, 现场见较为细碟🤔,我哋嗌咗五样嘢,包括海鲜拼盘, 虾长通粉,rips and chicken wings,迷你汉堡 配薯格 ,仲有唔记得影相嘅墨西哥夹饼,食物味道冇咩惊喜🤫, 个ribs啲肉好淋, 啱晒老人家食 或者小朋友食。😆 店员都几亲切,会主动加水,然后问下你食物味道如何,前前后后问咗两三次😅。另外,当然唔少得嘅系每枱睇下你系唔系member,然后游说你加入做member,不过我见隔离枱情况都唔hard sell,你话考虑下,佢都会行开。我哋用餐中途 🤨突然间火警钟 误鸣,但系店员就冇主动解释原因 🤐,过咗一排,先至有staff嚟话可能系有人喺商场厕所食烟造成。 😏8人共食咗$1100,cp值一般啦。