2024-01-16
难得出湾仔见到新开既餐厅,楼下放左街招推介$78 lunch buffet , 好耐无食印度菜所以即管一试!估唔到CP非常高!虽然lunch buffet 选择唔多,但有齐晒沙律、餐前薄脆、小食(炸蔬菜,好似天妇罗咁)、烤鸡、咖哩(咖哩鱼同素)、羊肉、鱼香茄子d frd、姜饭白饭同Naan, 仲包左可乐柠茶等饮品。 每样都好食,烤鸡真系都系鸡髀肉同鸡髀,好嫩又入味,无一件系烤到干的。茄子入味又唔会好似中式鱼香茄子咁油,烤物小食都岩岩好脆,唔系用翻炸油;naan几chewy ,见我哋第一round攞唔到,仲亲自成个蓝攞黎分俾我地,非常nice 既叔叔!餐厅细细地位置唔多,但企理干净,所以见有人开始等位就走了。但都食左两round因为真系好食,野食都refill得好快。推介附近番工既朋友
推介附近番工既朋友