2021-03-11 1022 浏览
今日lunch想食菜 就决定揾个地方食沙律呢间舖头平时都几多外国人食今日就决定试试佢!呢度主要卖sandwich同salad全部都可以任你配填纸仔剔你想要嘅嘢就可以喇 都系逐样计钱Salad base $45有baby spinach, fusilli, mixed lettuce, brown rice & quinoa四款可以拣多过一样架沙律酱方面有caesar, honey mustard, vinaigrette etc. 我今次base拣左fusilli + mixed lettuce + honey mustard dressing😆😆配料我就拣左roasted chicken + roasted pumkin (唔记得分别几钱 但成个沙律total $69)仲可以拣free toppings: sunflower seed/ a slice of bread/ crouton我拣左面包 但我觉得唔太特别同埋个沙律本身已经好大份好饱 所以我建议可以拣另外两样试吓沙律一打开已经mix好晒每一啖都有honey mustard嘅香味钟意个酱甜甜地但又唔会重口味捞埋啲菜好fresh
今日lunch想食菜 就决定揾个地方食沙律
呢间舖头平时都几多外国人食
今日就决定试试佢!

呢度主要卖sandwich同salad
全部都可以任你配
填纸仔剔你想要嘅嘢就可以喇 都系逐样计钱

Salad base $45
可以拣多过一样架

(唔记得分别几钱 但成个沙律total $69)
我拣左面包 但我觉得唔太特别
同埋个沙律本身已经好大份好饱 所以我建议可以拣另外两样试吓

沙律一打开已经mix好晒
每一啖都有honey mustard嘅香味
钟意个酱甜甜地但又唔会重口味
捞埋啲菜好fresh🥗
无论base定配料份量都几多 绝对唔洗惊食唔饱😛
菜亦都新鲜 好爽唔会食到苦味
如果想食salad都几推荐!

唯一唔好就系舖头地方细 会好多人出出入入
等外卖要企出舖头外面 等佢嗌你个名拎
同埋等嘅时间都有少少长 (我应该等左20分钟先有得拎🙈)
不过食物方面我觉得系唔错嘅!😋
2021-03-10
等候时间
20 分钟 (外卖自取)