2022-08-21 674 浏览
第一次尝试这家餐厅,点了几个平时喜欢吃的菜,味道都很正宗。据老板说开了16年了,加上价格又非常公道,服务到,所以非常推荐。在西贡天后古庙附近,空间大,不会那么逼仄,室外坐也舒服。装潢并非富丽堂皇,但是有homemade的感觉。不一定适合打卡影像,但绝对适合喜欢印度菜的朋友。Great food, great price, this hidden gem in Sai Kung is a must try for Indian food lovers. Homely feel, nothing too over the top, but you won’t be disappointed. Also serves Malaysian food too.