2017-04-18 448 浏览
我份人其实是很喜欢吃铁板烧的,总喜欢看著厨师在我眼前把生的食物煮成美食,可惜在香港的铁板烧不多,想不到今天却有幸跟老婆仔找到一间食铁板烧的专门店。炉面非常干净,非常的放心。食物有便宜的有贵的,以铁板烧的价钱来说真的很不错了刺身!呢到d刺身真系冇得谈!好新鲜!而且大大件食落好有口感!呢间餐厅每日仲有d新鲜日本鱼做刺身,问waiter就会推介翻,之前试过金线鲷真系好好味!唔洗次次都食三文鱼咁寡,不过今次朋友好似唔太感兴趣所以冇叫有d可惜。另外仲叫左好多不过冇影到相,但系每样都好好味!如果来观塘食日本野推介呢间!服务态度好好!waiter waitress会推介d好野食比你,而且服务好好,成日帮你换碟,好细心!食物好食!而且价钱合理!唯一唔好就系成日大排长龙。

2017-04-09