餐厅位于铜锣湾市中心 地理位置非常方便 约朋友聚餐既好地方选择第一次入去就觉得环境好舒服而且职员都好nice 由落单到送菜都态度好好 当我想要Tabasco 会主动帮我拎👍🏻👍🏻☺️比人好印象啊~今次我地有4个人 叫左2个pizza😂😙加炸鱿鱼🤪🦑一个pizza 系佢地既signature 蓝芝士苹果pizza 另一个就系 三文鱼籽加西西里柠檬pizza 一甜一咸 😍叫左薄底 脆卜卜 食几多都唔会太饱🤤欣赏而家好多pizza 店 open kitchen 落左order 先即时整 包新鲜出炉先至最好味😝蓝芝士苹果pizza果然系招牌 完全冇令人失望 好match又令人食完一块想再encore 😏相对另一个pizza比较下去就有点失色 味道不令人深刻 所以下次再帮衬都唔会翻叫😅但佢地既pizza都好岩打卡 好igable🥳而炸calamari 出色啊!!!! 香脆可口 份量足够we all love it🤤🤤🤤🤤小食都好正~~餐厅整体比人感觉好relax 真系好岩chiii下 gather下😎😎仲有野饮都好好饮😍✨✨
餐厅位于铜锣湾市中心 地理位置非常方便
约朋友聚餐既好地方选择