2022-05-24 104 浏览
Green Day challenge为左呢个challenge, 要四处搜寻特色既素食店找到这间「年」系店, 见这间分店位处深水埗既旧区中, 心想试下系旧楼群中既新派素食餐厅, 感觉会如何呢❓店舖装修很有台式文青风格, 与街外既旧区景色有很强烈对比。环境加分, 食品质素如何呢😜❓二口子点了一份墨西哥脆片、紫薯沙律, 川辣芫茜意粉份量唔使讲, 唔怪之得系餐牌上可以点「细份」啦🤣 好彩系素食, 没有那么肥腻及饱肚, 唔系一定食唔哂😜唯一系川辣芫茜意粉, 可以挑剔既系唔重芫茜味, 川辣既味道盖过了芫茜, 芫茜控要请店家加码芫茜呀本来想点Lemon 挞, 可惜完售, 唯有试朱古力香蕉味 味道偏甜, 不过不失, 值得一试👍贴心既员工服务下次再试同系另一店
Green Day challenge

为左呢个challenge, 要四处搜寻特色既素食店

二口子点了一份墨西哥脆片、紫薯沙律, 川辣芫茜意粉

贴心既员工服务

下次再试同系另一店