2022-06-07
估唔到喺兰桂坊都有个咁chill嘅地方一上去见每枱都有一部电话同屏幕,Staff好热心咁同我解释佢地参考咗🇰🇷韩国酒吧嘅Group Match,如果想认识隔离枱嘅朋友,可以用酒吧提供嘅电话send msg到隔离枱,被人拒绝都唔洗觉得尴尬🙈🙊🙉就算同隔离枱试左唔啱玩,仲有拯救机制,真系好有谂头!叫左几杯tailor-made嘅cocktail🍸1/3香味+1/3果味+1/3酒味👈🏻等住被满足嘅奇怪要求😂🌹泡打Baileys加玫瑰饮落有玫瑰嘅香味,泡打过嘅Baileys口感好丰富,好易入口,适合少饮酒嘅女孩子🍉西瓜味嘅cocktail每啖都好似真系食紧西瓜沙冰咁,超!级!好!饮!好消暑呀🤤🍋柠檬味Cocktail饮落比较似西柚,感觉好refreshing,成个人置身于沙滩咁🏖️仲讲笑叫bartender 加把伞落去🤭🫐🍓Mixed berry cocktail呢杯酒精味会比较浓食落有啖啖果肉,真材实料,完全唔悭住㖞!🥭芒果cocktail 第一眼见到咁多芒果真系心心眼😻又香又甜好好味!同vodka好夹,唔觉唔觉又饮多左灯光环境都好有气氛,坐得好舒服,员工超友善,简直就系有求必应,下次再嚟🥰
🌹泡打Baileys加玫瑰
🍉西瓜味嘅cocktail
每啖都好似真系食紧西瓜沙冰咁,
超!级!好!饮!好消暑呀🤤
🍋柠檬味Cocktail
🫐🍓Mixed berry cocktail
呢杯酒精味会比较浓
食落有啖啖果肉,真材实料,完全唔悭住㖞!
🥭芒果cocktail