2022-06-13
上个月试左荃湾既Espresso Alchemy, 今次因为要去Mplus 既关系,顺便可以同朋友试埋尖沙咀海港城分店。海港城分店都系晌商场里面,分左两边坐,座位都系坐得好舒服,好开杨。仲有拱门位置,几靓。Menu 好多选择,今次试下新野😉墨西哥夹饼配慢煮猪肉及莎莎酱 HKD89呢个我自己好钟意♥ 超级惹味,加埋青柠同埋佢枝辣汁,真系好fresh! 呢个系鲸吞十件都得🤤火鸡胸蕃茄芝士意大利三文治 HKD69呢个三文治,厚厚一层芝士同埋啲火鸡胸系塞满。Cappuccino HKD38Keep 到水准果香红茶 HKD57未上枱已经闻到好大阵果香,好饮。我最期待既甜品就系西多士伴鲜浆果雪糕😍😍佢有枫糖浆或者海盐焦糖浆拣,我地拣左枫糖浆。觉得好好味,多士热辣辣入面仲要有果酱再配埋冻冰冰既雪糕,真系perfect match呀!!! 食完好开心咁展开我既Mplus之旅。呢间真系无论食物、环境定系staff 都好好。果然间间都座无虚席,期待下一次再试唔同既野食。
呢个三文治,厚厚一层芝士同埋啲火鸡胸系塞满。 Cappuccino HKD38
Keep 到水准 果香红茶 HKD57
未上枱已经闻到好大阵果香,好饮。 我最期待既 甜品就系西多士伴鲜浆果雪糕😍😍佢有枫糖浆或者海盐焦糖浆拣,我地拣左枫糖浆。觉得好好味,多士热辣辣入面仲要有果酱再配埋冻冰冰既雪糕,真系perfect match呀!!! 食完好开心咁展开我既Mplus之旅。