餐厅: FireBird
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-03-22 105 浏览
🥚明太子伴玉子烧玉子烧好嫩滑 配上高汤 有种清新感觉🦀蟹味噌甲罗烧好浓郁嘅蟹味龙虾汤😂 一啲腥味感都冇 有蟹籽蟹肉增加多重口感 加波波饭团 另一种食法🫶🏿🍢特上牛肉牛烧盛合推介牛舌芯 爽口多汁 厚度刚刚好牛肉二串 非肥牛质素 牛肉juicy加烧汁 烧得出色配烧秋葵 减轻油腻感🫶🏿🥂🐟Special drinks & seafood setcp值高嘅set 有齐前菜🥗主食3选1🍤🐮 牛舌豆腐煮豆腐颇有豆味加上软淋牛舌 作为清清地嘅前茶不错🙌🏿🐠原条池鱼烧烧脆而有炭火香 连淡淡鱼肉 冇得顶连一向不太好鱼嘅朋友都同我争食😤🦀脆炸软壳蟹天妇罗原只软壳蟹炸起 蟹身足足5cm厚🥹 第一次食软壳蟹系啖啖肉 有 惊 喜 呀😋remark位 加$50连成支red/ write wine想chill想happy Friday 绝对冇问题呀喂
🥚明太子伴玉子烧
玉子烧好嫩滑 配上高汤 有种清新感觉