之前成日见到好多人黎影靓相,自己都已经心郁郁想试,今次终于轮到我喇😆不过今次唔系黎食high tea,而系试佢最近推出既Happy Hour时段😌😌「𝐇𝐚𝐩𝐩𝐲 𝐇𝐨𝐮𝐫欢聚畅饮二人套餐 $𝟓𝟗𝟖/𝟐位 」(𝐓𝐡𝐮-𝐬𝐚𝐭 𝟏𝟖:𝟎𝟎-𝟐𝟎:𝟎𝟎) -精选鸡尾酒𝟐杯 -𝟐小时无限任饮精选红白酒、精选气泡酒、指定啤酒及汽水果汁 -自选𝟒款精致小食(总共𝟏𝟐款) -𝐋𝐢𝐤𝐞/𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 & 𝐭𝐚𝐠 𝐅𝐁专页或𝐈𝐆帐号可享「炸薯条任食」小食方面今次点了:🧡Cheese Platter拼盘包括Cheddar cheese,Brie cheese及Blue cheese,配合crackers 及堤子,一次过享用三款口感及味道截然不同的芝士,为味蕾带来冲击💛Cold Cut Platter有辣肉肠,火腿及带皮猪手,辣肉肠既辣味比较突出,食落开胃,同cheese platter好夹💜照烧原只鲍鱼酿手羽,鸡翼超大只,里面藏著原粒鲍鱼,食落好满足💙炸鸡配鱼子酱炸鸡上既鱼子酱带有少少咸味,食落有好矜贵既感觉饮品方面拣左Tea Mocktail LA VIE EN ROSE(原价$98)用到黑茶+茉莉花茶

-精选鸡尾酒𝟐杯
-𝟐小时无限任饮精选红白酒、精选气泡酒、指定啤酒及汽水果汁
-自选𝟒款精致小食(总共𝟏𝟐款)

小食方面今次点了:
🧡Cheese Platter

💛Cold Cut Platter

💙炸鸡配鱼子酱
炸鸡上既鱼子酱带有少少咸味,食落有好矜贵既感觉

用到黑茶+茉莉花茶+玫瑰花炮制,加上新鲜青苹果+苹果蓉+苹果糖浆+柠檬汁
味道清香,有淡淡苹果味,味道顺口

这里可以看到270度维港景,Happy Hour 时段黎可以睇埋日落黄昏,系影相打齿既好地方,而到左夜晚,场内会有LED灯不停转换颜色,感觉几梦幻,有少少似系法国巴黎塞纳河上既感觉,可以当去左旅行咁
Cheese Platter
Cold Cut Platter
照烧原只鲍鱼酿手羽
炸鸡配鱼子酱
2021-09-16
$300 (其他)